Marinovićeva poruka Kragujevčanima: ''Hoćemo pune tribine!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.06.2014.
12:53
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle sinoćnjeg poraza od Partizana u Pioniru, postoji mogućnost da naredni duel u kragujevačkom ''Jezeru'' bude i poslednji za ekipu Radničkog ove sezone. Ali, i pored velikog umora i finansijskih problema, iskusni plejmejker Marko Marinović veruje da se

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog su sinoć dobro namučili ekipu Partizana u prvoj utakmici plej-ofa, ali poraz ipak nisu mogli da izbegnu.

Igrali su bez trojice veoma važnih igrača, Jovića, Brkića i Lešića i njihovo odsustvo se osetilo u finišu, kada Kragujevčani nisu imali snage da izdrže u istom ritmu.

Iako je posle meča trener Miroslav Nikolić poručio kako je njegovim igračima ''svega preko glave'' zbog velikog umora i neisplaćenih zarada, plejmejker Marko Marinović, koga je Nikolić apostrofirao kao jednog od onih koji su najviše ''eksploatisani'' ove sezone, ne deluje kao neko ko jedva čeka da se sezona završi.

Naprotiv, on veruje da Radnički još uvek može da iznenadi aktuelnog šampiona, pa možda i da se plasira u finale.

''Imamo mi svoje adute, delom su viđeni u Pioniru, nadam se da će svi da dođu do izražaja u Jezeru. Ako nam treća četvrtina iz ovog meča bude obrazac za revanš, eto nas ponovo u Beogradu.

Ključno će da bude kontrolisanje njihovog ofanzivnog skoka, tada nismo bez šanse. Ipak, Partizan ostaje favorit i nema sumnje da im je cilj da polufinale svedu na dva duela, kako bi što odmorniji ušli u finale. Ali, imamo tri dana da se regenerišemo, motivacija je svakako na najvišem nivou, tek ćemo da ih pomučimo'',
istakao je Marinović.

Zato, Marinović poziva navijače Radničkog da u revanšu u utorak ispune tribine ''Jezera'' do poslednjeg mesta i pruže maksimalnu podršku ovom timu koji je posle svega što je uradio u ovoj sezoni, to svakako zaslužio.

''Ove sezone smo se borili za boje kluba, u lepom svetlu smo predstavljali grad Kragujevac, Radnički i sami sebe. Kragujevčani bi u revanšu trebalo da ispune tribine bukvalno do poslednjeg mesta.

U utorak je, u gorem scenariju, kraj sezone koji je izrežirao ipak državni prvak, ili, u povoljnijem raspletu - meč koji nas lansira u 'majstoricu', a onda je baš sve moguće, pa i ulazak u finale. Iskreno, mislim da smo pristupom zaslužili podršku sa punih tribina'',
zaključio je plejmejker Radničkog.

Ne propustite