Marjanović: "Spreman sam za izazove"

Autor: Beta Beta
sreda 03.07.2013.
14:27
Izvor: Beta

Poslednje u nizu pojačanja KK Crvena zvezda Telekom Boban Marjanović kazao je da će biti spreman da odgovori izazovima koje će pred njega postaviti stručni štab kluba sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Novi košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović izjavio je danas da se oseća fenomenalno jer je došao u veliki klub, kao i da je spreman da odgovori izazovima i da se bori za mesto u prvom timu.

"Osećam se fenomenalno što sam došao u ovako veliki klub. Ima mnogo kamera, a nisam na to navikao, ali, opet, verujem u sebe i spreman sam da odgovorim izazovima", rekao je Marjanović noviranima u prostorijama kluba na Kalemegdanu.

Marjanović je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima posle sjajne sezone koju je imao u Mega Vizuri, sa kojom je dobio priznanje najkorisnijeg igrača Superlige Srbije.

"Iz CSKA sam išao na dole, a u Megi sam stekao veliko samopouzdanje. Kaže se da viši igrači stasavaju kasnije od ovih nižih. Ja mislim da sam stasao i da ću moći da odgovorim izazovima", kazao novi centar crveno-belih.

On će na centarskoj liniji igrati sa svojim nekadašnji saigračem iz Hemofarma Raškom Katićem, koji je, takođe, imao odličnu sezonu.

"Raško i ja smo veliki prijatelji, poznajemo se još iz Hemofarma i znam kako je kad se sa njim boriš za mesto u timu. Naravno da sam spreman i za to, to je sastavni deo košarke. Nisam imao prilike da sarađujem s trenerom Dejanom Radonjićem, ali sam imao prilike da igram protiv njegovih ekipa. On je fenomenalan trener i neću imati problema da se uklopim u njegovu koncepciju igre", rekao je Marjanović.

Zvezda je u ovom prelaznom produžila ugovor sa plejmekerom Demarkusom Nelsonom, a dovela je Jaku Blažiča i Amerikanca Blejka Šilba.

Predsednik kluba Nebojša Čović poželeo je dobrodošlicu novom igraču i rekao je da će biti još pojačanja, ali da ona neće biti ishitrena.

"Drago mi je što nas je Bobi pojačao. Pratim njegovu košarkašku karijeru od malena. želim mu dobrodišlicu i da se ovde oseća kao kod kuće. Želim i njemu i svima nama mnogo uspeha. On poznaje većinu momaka, dobar je i karakteran čovek i mislim da će hemija funkcionisati", kazao je Čović.

"Biće još jedno do dva pojačanja, ali nećemo praviti ishitrene poteze. Ne mogu da kažem na kojim će pozicijama to biti, to treba da odluči trener Dejan Radonjić, koji intenzivno radi na pripremi tima. Čak i da ne bude pojačanja, imamo tim za sledeću sezonu. Što se tiče odlazaka, to ćemo videti narednih dana, takođe u saradnji s Radonjićem", naveo je Čović.

Ne propustite