"Markec" - potpis, pa pozajmica?

Autor: Boris Jovanović
subota 21.04.2012.
09:21
Izvor: Sportske.net, Sport

Kako se sada stvari kreću, sledi trka za Lazara Markovića. Stigla ponuda Benfike, ali iza ugla čeka Čelsi koji bi da kupi napadača Partizana, a onda ga "parkira" u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Sport" piše da Benfika nudi 11 miliona evra, ali da nisu išli preko menadžera Ramadanija koji je ključni čovek u celom poslu, pa ta ponuda nije ni razmatrana.

Marković je na meti italijanskih klubova, ali oni teško mogu da izdrže konkurenciju Engleza, pre svega kada su u pitanju uslovi koje nude mladom igraču.

Zbog toga je svakako realnije očekivati da se pojavi Čelsi. Njihov adut je Grant, odnosno Pino Zahavi, izraelski super - menadžer. Englezi bi prema jednoj varijanti kupili Markovića za 12 miliona evra, a onda ga ostavili u Partizanu da stiče iskustvo, ali i uslov za radnu dozvolu.

Crno - belima bi ovakva varijanta sa jedne strane odgovarala, sa druge, možda bi "Markecova" cena porasla u narednom periodu, to niko ne može sa sigurnošću da tvrdi.

Lazar ne bi imao ništa protiv ovog scenarija i sam kaže da posle Partizana navija za Čelsi, odnosno da je to njegov omiljeni strani klub.

Ne propustite