Markecove novogodišnje želje...

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.12.2012.
16:46
Izvor: Sportske.net

Tokom dodele priznanja za najboljeg fudbalera domaće Superlige, Lazar Marković otkrio novinarima i svoj stav u vezi sa spekulacijama oko eventualnog transfera u Čelsi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od okončanja jesenjeg dela sezone, sve glasnije su najave da bi Lazar Marković već u zimskom prelaznom roku mogao da ostvari svoj san i potpiše ugovor sa londonskim Čelsijem.

Ipak, prema procenama, ukoliko bi do transfera i došlo, najrealnija bi bila opcija da ga londonski klub odmah pošanje negde na pozajmicu dok ne stekne potrebno iskustvo za nastupe u Premijer ligi.

Međutim, sudeći prema njegovim rečima, od takvog epiloga neće biti ništa.

''Takvu varijantu nikada ne bih prihvatio, igrao bih samo u Čelsiju'', izjavio je Marković, a prenosi zvanični klupski sajt Partizana. 

Ipak, mladi fudbaler se zatim i ogradio rečima da bi ''razmislio'' o varijanti da ga ''Plavci'' odmah ustupe Partizanu i izrazio nadu da će crno-beli na proleće osvojiti i šestu uzastopnu titulu.

Prvenstvena pauza je duga, dosta je vremena za pregovore, pa ostaje da se vidi da li će ove novogodišnje želje Lazara Markovića biti i ispunjene.




Ne propustite