Marko Lomić - Scena u Humskoj, treći put!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.06.2014.
11:06
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji levi bek Dinama iz Moskve Marko Lomić u sredu će doputovati u Beograd a već do kraja nedelje obaviće pregovore sa čelnicima kluba iz Humske. Za sada je izvesno da će trenirati sa crno-belima a hoće li kao i Danko Lazović zaigrati treći put za P

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rođeni Čačanin koji je karijeru počeo u Borcu a potom igrao za Železnik ovih dana ponovo će početi da trenira sa fudbalerima Partizana, kluba čije je boje u prošlosti branio u dva navrata.

Marko Lomić rođen je 13. septembra 1983. godine pa kao tridesetogodišnjak stiže na mesto gde je izgradio svoju karijeru i izborio unosan angažman u moskovskom Dinamu za koji je igrao od 2010. godine.

Iskusni levi bek u Beograd stiže u sredu a već do kraja nedelje razgovaraće sa čelnicima Partizana oko nove saradnje. Izvesno je za sada da će Marko Nikolić na prozivci na spisku imati i Marka Lomića ali to ne garantuje realizaciju ugovora.

"Tek treba da razgovaram sa Lomićem, pošto se vrati u Beograd. Jedno je sigurno, izaći ćemo mu u susret, dozvoliti mu da trenira sa nama, tu nema nikakvih problema, a posle toga ćemo videti. Otom-potom" kaže Marko Nikolić.

Lomić je crno-beli dres nosio u dva navrata, u periodu od 2005. do 2007 i od 2009. do 2010. godine. Čačanin je za Partizan do sada odigrao tačno 100 takmičarskih utakmica a postigao je i sedam golova.

"Nesumnjivo je da se radi o izuzetno kvalitetnom fudbaleru koga bi svaki trener želeo u timu" priznaje Nikolić.

Potencijalni povratnik u redove Partizana imao je tu čast da nastupa u Kupu UEFA i Ligi UEFA i Ligi Evrope a 2010. je bio deo tima koji je drugi put u istoriji omogućio crno-belima da nastupe u Ligi šampiona.

Jasno je da će Lomićev treći angažman u Humskoj zavisiti od prodaje Vladimira Volkova ali i od potraživanja koja će kao slobodan igrač zahtevati od čelnika Partizana.

Ukoliko se te dve "kockice" sklope čini se da nema prepreke da crno-beli u narednoj sezoni na bekovskim pozicijama imaju najbolje igrače u Jelen Superligi i fudbalere koji bi na evropskoj sceni mogli mnogo da učine za crno-bele.

Ne propustite