Marković: "Tabela govori ko je bolji"

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2013.
23:05
Izvor: Sportske.net

Momak od koga u Ljutice Bogdana najviše strahuju uoči predstojećeg "večitog" derbija ubeđen je da je kvalitet na strani Partizana i da je ligaška tabela dovoljan pokazatelj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lazaru Markoviću predstojeći "večiti" derbi mogao bi da bude poslednji pred odlazak u inostranstvo o čemu se govori već više od godinu dana.

Svestan te činjenice Markec se sprema da pruži svoj maksimum kako bi pomogao Partizanu da dođe do šeste uzastopne titule.

"Što se mene tiče, maksimalno sam podređen kolektivu i iskreno se ne opterećujem razmišljanjem da li mi je ovo poslednji derbi. Najvažnije mi je da sam spreman da odigram svih 90 minuta i 180, da je potrebno" kazao je Marković za "Novosti".

Krilni napadač Partizana nije želeo da prognozira ishod derbija ali je izrazio uverenje da je kvalitet na strani ekipe za koju nastupa.

"Ne mogu ništa da obećavam u vezi sa ishodom, jer je derbi utakmica u kojoj odlučuju sitnice. Ipak, ono što mogu da najavim jeste da ćemo se maksimalno boriti. Tabela je pokazatelj da smo bolji od Zvezde, ostaje još da to potvrdimo u subotu, kada je i najvažnije" konstatovao je Marković.

Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u subotu, 18. maja, od 19 časova i 30 minuta na stadionu u Humskoj.

Ne propustite