Martino: "Nisam zadovoljan svojim radom..."

Autor: Vladimir Nestorović
subota 19.04.2014.
14:29
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone u svojoj izjavi govorio o Mesiju i njegovoj budućnosti, rezultatima katalonske ekipe i još nekim aktuelnim pitanjima vezanim za ovaj tim.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Posle ispadanja iz Lige šampiona usledilo je zaostajanje u šampionskoj trci u Španiji, ali i poraz u finalu Kupa Kralja, pa se čini da će ovo biti jedna od najneuspešnijih sezona Barselone u prethodnih nekoliko godina.

Krivicu za to svakako snosi i trener Herardo Tata Martino, koji je svestan loših rezultata ekipe, pa se već priča o njegovom odlasku iz kluba.

"Nisam zadovoljan sa svojim radom. Kada se pogledaju rezultati, niko ne može da bude zadovoljan."

"Kada ispadnete iz dva takmičenja, a u jednom budete potpuni autsajder, to znači da ja kao trener ne mogu da budem zadovoljan."

"Što se tiče mog odlaska sa stadiona 'Kamp Nou', još uvek nisam doneo odluku. Rezultati ne menjaju sporazum iz ugovora." - objasnio je Martino, a onda se osvrnuo i na budućnost Lea Mesija.

"Svi su iznenađeni kada se priča o Mesijevoj budućnosti. On je u klubu već 13 godina i smatram da će svakako ostati u Barseloni. Niko se ne obazire na komentare o njegovom odlasku." - zaključio je Martino.

Barselona svoj naredni meč u okviru Primere igra sutra, kada im na noge dolazi Atletik Bilbao. Utakmica počinje u 21.00.

Ne propustite