Martinović: "Moramo da se trgnemo"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.08.2013.
20:25
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde, Novak Martinović, ističe da je potrebna duboka analiza igre koju je njegov tim pružio u Ivanjici.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crveno-beli su sezonu započeli porazom.

Javor je slavio rezultatom 4:2, a Crvena zvezda je meč završila sa igračem manje, pošto je upravo Martinović na nedozvoljen način zaustavio Onjila i tako svoj tim ostavio na cedilu.

Defanzivac Crvene zvezde ističe da je mislio da njegov tim može do pobede i sa igračem manje.

„Smatrao sam da možemo da pobedimo i sa deset igrača, i da je bolja opcija da sprečim Onjila da postigne pogodak i napravio sam faul.“

„Ispostavilo se da je to bila loša procena, dobio sam drugi žuti, kasnije smo primili još dva pogotka i izgubili utakmicu. Već pri kraju prvog poluvremena osetio sam bol u zadnjoj loži, a trebalo je da izađem iz igre nekoliko minuta pre isključenja, a samim tim ne bih dobio crveni karton. Ali, sad je kasno da pričamo o tome šta bi bilo kad bi bilo.“, ističe Martinović.

Govoreći o samom porazu, Martinović ističe da je potrebna duboka analiza.

„Potrebna nam je duboka analiza kako bismo utvrdili uzroke poraza. Evidentno je da sve ne štima i da ne igramo na nivou kluba kakav je Crvena zvezda. Nismo uspeli da prekinemo tradiciju, po kojoj godinama unazad ne uspevamo da trijumfujemo u prvom kolu.“, rekao je i poručio da crveno-beli moraju što pre da se trgnu.

„Ostaje nam gorak ukus ustima i obaveza da se što pre trgnemo, i pobedimo naredni meč.“, jasan je Novak.

Ne propustite