Martinović: "Put do podviga nije lak"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.01.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Novak Martinović poručuje da će do početka prolećnog dela sezone biti potpuno spreman da pomogne ekipi na putu podviga koji neće biti nimalo lak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novak Martinović u Zvezdu je stigao tokom prethodnog leta a od njega se očekivalo da svojim iskustvom učini poslednju liniju tima kadrom da se nosi sa iskušenjima tokom tekuće sezone.

Problemi sa povredom nisu dozvolili Martinoviću da opravda epitet pojačanja ali je nakon operacije prepona spreman da početak prolećnog dela sezone dočeka potpuno "fit".

"Operisao sam pre mesec i po dana preponske kanale, i očekujem da do početka prolećne polusezone budem kompletno fit. Radim maksimalno na treninzima, često i dodatno zbog čega očekujem da do 23. februara i utakmice sa Javorom budem potpuno spreman. Najvažnije je da budem zdrav i da u nastavku prvenstva pokažem svoje pravo lice" poručuje Martonović pre odlaska na završni deo zimskih priprema u Kopru.

On će zajedno sa ostatkom tima u subotu 1. februara ponovo krenuti put Slovenije na drugu fazu priprema tokom koje će izabranici trenera Slaviše Stojanovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Nakon boravka u Kopru sledi povratak u Beograd i početak borbe za trofej u domaćem šampionatu.

"Naš jedini cilj je titula. Međutim, put do šampionskog pehara neće biti nimalo lak. Moraćemo mnogo toga da pregrmimo da bismo na kraju sezone imali razloga za slavlje. Zbog toga, u naredna tri - četiri meseca predstoji nam mnogo žrtvovanja i odricanja" ističe Martinović i dodaje,

"Nijedan put do velikog podviga nije lak i zato moramo biti maksimalno posvećeni obavezama i nastojanju da ostvarimo planirano, a to je osvajanje titule prvaka" poruka je najiskusnijeg defanzivca Crvene zvezde.

Prvi meč u prolećnom delu sezone crveno-beli bi trebalo da odigraju 23. februara kada na "Marakanu" stiže ekipa Javora koja je na premijeri tekuće sezone "tukla" Zvezdu u Ivanjici rezultatom 4:2.

Ne propustite