Mateus postao ''oružje'' protiv Partizana, Nikolić uveren: ''Nije slučajno''

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.03.2014.
12:29
Izvor: Sportske.net

Knjiga Lotara Mateusa, odnosno onaj njen deo u kome govori o nameštanju jedne utakmice dok je bio trener Partizana i dalje je tema o kojoj se dosta govori, a na sve to se osvrnuo i aktuelni trener crno-belih Marko Nikolić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

S obzirom da se sumnja da je Lotar Mateus u svojim tvrdnjama aludirao na utakmicu između Rada i Partizana, klubova koji će se sastati i narednog vikenda u 19. kolu Superlige, zanimljivo je bilo čuti mišljenje aktuelnog trenera Partizana Marka Nikolića, koji je svoju trenersku karijeru i počeo u superligašu sa Banjice.

On je u utorak izašao pred novinare sa komentarom na tu temu, ali nije želeo da širi priču. Ipak, bio je prilično jasan - trenutak u kome se plasirala cela priča u javnost nije slučajan.

''Ne znam ni kada se Mateusova biografija pojavila, ali ne verujem, u slučajnosti i mislim da nije slučajno što se sve ovo baš sada, pred utakmicu sa Radom pojavilo'', smatra Nikolić.

Mladi stručnjak je jesenas, dok je bio na klupi Vojvodine, već imao priliku da se suprotstavi klubu u kome je stekao afirmaciju, pa uverava da mu neće biti ''čudno'' da vodi crno-bele protiv ''Građevinara''.

Ipak, što je najvažnije, njegov tim je u usponu forme, što se videlo u Kragujevcu prošlog vikenda kada je Partizan slavio sa 5:0.

''Naravno da ne mogu da tražim dlaku u jajetu posle pobede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, jer još ništa nismo postigli'', zaključio je Nikolić.















Ne propustite