Matić: "Bane je srpski Bekam!"

Autor: Boris Jovanović
subota 08.03.2014.
14:24
Izvor: Sportske.net

Nemanja Matić kaže da je Branislav Ivanović za Srbiju, ono što je Dejvid Bekam za Englesku, fudbalska ikona!

chelseafc
chelseafc

Povezane vesti

Nemanja Matić je vrlo brzo postao nezamenjiv u redovima Čelsija, kaže da mu je dosta značilo to što je otišao pre tri godine sa "Stamford Bridža".

"Vratio sam se drugačiji, spreman da preuzmem odgovornost. Sazreo sam, žestoko sam radio da postanem bolji i da se vratim. To je bila dobra odluka, to da ponovo potpišem za Čelsi je najbolja koju sam mogao da donesem
", rekao je Matić.

"Niko ne zna šta bi se dogodilo da sam ostao u Čelsiju, možda bih dobio poverenje trenera, a možda bi potonuo, to niko ne može da zna. Na kraju, ispalo je najbolje. Svi su veoma dobri prema meni i trude se da mi olakšaju kada sam se vratio. Hvala im", ne zaboravlja Srbin.

Ipak, niko kao Bane.

"Bane je ljudina, čovek koga svi vole i u Čelsiju i u nacionalnom timu. Imamo u reprezentaciji Srbije dosta mladih igrača, za njih je Ivanović idol. Niko nije tako voljen. Za nas u Srbiji, Bane je ono što je Bekam za Englesku, mi smo mala zemlja, njega doživljavamo kao kralja. Razumljivo, on je jedan od najboljih igrača Čelsija, koji je među najjačim evropskim ekipama", objasnio je Nemanja Matić.

Ako je Bane kralj, Matić je princ?

"Ma ne, daleko od toga, ja sam tek počeo da igram u velikom klubu. Tek sam se vratio u reprezentaciju. Još sam mlad za taj status, ali voleo bih da jednog dana budem kao Bane", dodaje vezista Čelsija.

Zbilja, niko kao Bane!

Ne propustite