Matić na meti Reala!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.07.2013.
20:28
Izvor: Sportske.net

Portugalski i španski mediji u ponedeljak najavili mogućnost da ovog leta potencijalni reprezentativac Srbije i vezista Benfike Nemanja Matić postane fudbaler madridskog Reala!

screenshot: abola.pt
screenshot: abola.pt

Povezane vesti

Iako je u poslednje vreme delovalo da je došlo do zatišja kad je interesovanje evropskih klubova za Nemanju Matića u pitanju, u ponedeljak je 'procurela' informacija da je i kraljevski klub ''zagrizao'' za srpskog reprezentativca.

Kako prenosi portugalska ''A Bola'', pozivajući se na španski ''As'', Real traži naslednika Ćabija Alonsa koji bi u redovima Pari Sen Žermena trebalo da zameni Veratija, a navodno je izbor pao upravo na Nemanju Matića.

Naredni dani trebalo bi da daju odgovor koliko je ovo interesovanje Madriđana ozbiljno, a odranije je poznata i opcija da se Matić ovog leta vrati u Čelsi, gde bi mogao da preuzme ulogu Frenka Lamparda.

Za sada je sve na nivou medijskih spekulacija, ali obzirom na odlične igre Matića u prethodnoj sezoni u dresu Benfike, interesovanje velikih evropskih klubova za njegove usluge nije iznenađujuće.

Ne propustite