Meč sezone u "Jezeru" (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
10:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca večeras igraju najvažniju utakmicu sezone u ABA ligi pošto bi eventualnom pobedom nad Budućnošću jednom nogom zakoračili na fajnal-for što bi bio najveći uspeh kluba od kada se takmiči u Regionalnoj ligi.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Jedan od derbija 23. kola ABA lige igra se večeras u hali "Jezero" u Kragujevcu gde Radnički dočekuje trećeplasiranu Budućnost iz Podgorice.

Prošlosezonski polufinalista ABA lige i ove godine igra sjajno a u kakvoj se formi nalazi ekipa Dejana Radonjića svedoči i činjenica da su Podgoričani izborili plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Radnički je, sa druge strane, u neverovatnoj formi kada je ABA liga u pitanju. Izabranici Miroslava Nikolića ne znaju za poraz još od 14. januara kada su kao domaćin savladali Cedevitu u prepunoj hali "Jezero".

Od tada su pred "Đavolima" padali Solnok, Partizan, Krka, Cibona i Široki a sjajnu atmosferu u timu nije pokvarila ni eliminacija u polufinalu "Kupa Radivoja Koraća" koji je igran upravo u "Jezeru".

Hala u Kragujevcu postala je simbol nepobedivosti Radničkog pa će Budućnost večeras pred sobom imati nemoguću misiju. Radnički u "Jezeru" nije izgubio još od oktobra prošle godine kada je ABA liga u pitanju a ako se uzme u obzir da će i večeras hala biti ispunjena do poslednjeg mesta onda je jasno kakav pakao čeka Podgoričane u "srcu" Šumadije.

Oba tima imaju skor od 14 pobeda i 8 poraza pa će pobednik večerašnjeg susreta jednom nogom zakoračiti na fajnal-for iako do kraja regularnog dela sezone ima još tri kola nakon susreta u "Jezeru".

Meč je na programu od 21 čas a ulaz u halu "Jezero" je besplatan pa se očekuje da Kragujevac večeras pokaže zašto ga mnogi smatraju najboljim domaćinom u ligi.

Ne propustite