Mediji i dalje bruje: "Mitrović na korak od Arsenala"

Autor: Beta Beta
sreda 05.06.2013.
12:37
Izvor: Beta

Vest o navodnom transferu mladog fudblera Partizana u redove londonskog tima izazvala je ogromno interesovanje kako u domaćoj, tako i u inostranoj javnosti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Arsenal će tokom sledeće nedelje potpisati ugovor sa fudbalerom Partizana Aleksandrom Mitrovićem, prenose danas mediji.

Beogradski, italijanski i britanski mediji navode da je 18-godišnji fudbaler Partizana na korak od prelaska u Arsenal, ali ističu da se klubovi povodom toga još nisu oglasili.

Na pozive agencije Beta u Partizanu nisu odgovarali.

Vest da će Mitrović biti novi igrač Arsenala prvi je kasno sinoć objavio novinar Skaj Sport Italije Đanluka di Markio.

"On je jedan od najboljih mladih igrača Evrope, postigao je 15 golova prošle sezone, rođen je 1994. godine i igra za beogradski Partizan, zajedno sa Lazarom Markovićem. Očekuje se da Arsenal sledeće nedelje sa njim potpiše ugovor", naveo je on.

Sajt Hard tekl (www.thehardtackle.com) navodi da trener Arsenala Arsen Venger planira da podmladi ekipu dovođenjem talentovanih igrača - Aleksandra Mitrovića iz Partizana, Jaje Sanoga (1993) iz Oksera i Dena Kroulija (1997) iz Aston Vile.

Na sajtu www.101greatgoals.com navodi se da je Mitrović na Tviteru prošle nedelje nagovestio da bi mogao da pređe u Arsenal.

Takođe, B92 prenosi da se mladi fudbaler, koji bi u petak u Briselu mogao da debituje za reprezentaciju Srbije protiv Belgije, oglasio povodom spekulacija.

"Čisto da demantujem ovo što se priča... Postoji kontakt, ali ništa nije dogovoreno", napisao je Mitrović na Tviteru, čiji profil je ugašen.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da su za Mitrovića zainteresovani Napoli, Porto, Benfika i Fiorentina.

Ne propustite