Medo će morati da objasni...

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.11.2012.
23:53
Izvor: Beta

Na konferenciji za novinare posle večerašnjeg poraza od Intera, trener Partizana kao ključni razlog neuspeha istakao grešku Meda Kamare kod prvog gola ''neroazura'' i najavio da će od ovog igrača ''tražiti objašnjenje'' za neshvatljivu reakciju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle večerašnjeg poraza od Intera sa 3:1 u četvrtom kolu Grupe H Lige Evropa da je greška njegovog fudbalera Meda Kamare kod prvog gola olakšala posao italijanskom klubu.

"Razgovarao sam sa Kamarom i tražiću objašnjenje o situaciji kod prvog gola. Igrač njegovih kvaliteta i reputacije ne bi smeo na takvom mestu da napravi tako neshvatljivu grešku. Posle toga je Inter iskoristio svoju priliku i iskoristio snagu na kontranapade", rekao je Vermezović na konferenciji za medije posle utakmice u Beogradu.

Kamara je izgubio loptu u 51. minutu u svom šesnaestercu posle čega je Inter poveo sa 1:0.

Vermezović je kazao da nema šta da zameri svojim igračima.

"Ne mogu da zamerim igračima, dobro smo se držali do primljenog gola, a posle toga su pali na psihološkom planu i nije ih bilo lako podići ih", kazao je on.

Trener crno-belih je ponovio da njegova ekipa nije zaslužila ovako visok poraz.

"Možda nismo zaslužili poraz ovako visokim rezultatom, iskustvo intera je došlo do izražaja. Golman Samir Handanović je taj koji je rešio dvomeč, on je pokazao zašto je veliki golman", istakao je Vermezović.

Partizan će u petom kolu gostovati Nefčiju u Azerbejdžanu 22. novembra.

Ne propustite