Medojević: "Partizan me nije zvao"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.05.2012.
17:10
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Vojvodine, trenutno se nalazi u Nemačkoj gde brani boje Volfsburga. Kako nije standardan u toj ekipi pokrenute su priče da bi na leto mogao da pojača šampiona Srbije. Ipak, kako Medojević tvrdi, iz Partizana ga još uvek nisu kontaktirali.

vfl-wolfsburg.de
vfl-wolfsburg.de

Povezane vesti

Kapiten mlade reprezentacije Srbije imao je dosta problema sa povredom koja ga je udaljila sa terena na skoro dva meseca. Sada se vratio na teren i radi na podizanju forme a u Srbiji su se pojavile informacije da bi mogao da pojača Partizan tokom letnjeg prelaznog roka.

Još uvek se sve svodi na domen spekulacija pošto Slobodan Medojević tvrdi da poštuje ekipu Partizana ali da nije dobio ponudu da se priključi timu iz Humske.

"Čuo sam i ja da se priča o tome, ali mene bukvalno niko iz Partizana nije zvao, niti mi je bilo ko iz Volfsburga preneo da postoji interesovanje za mene. Kao profesionalac, poštujem Partizan, isto kao i BSK Borču i svaki drugi klub iz Srbije, ali trenutno zaista ne razmišljam o tome. U prvom planu mi je da što pre uđem u formu posle oporavka od povrede i skoncentrisan sam samo na to" rekao je Medojević za portal "kapiten.rs".

Ono što je Medojeviću u prvom planu jeste kvalitetan oporavak od povrede i borba za startnih jedanaest u ekipi Volfsburga. Da li je moguće da napusti klub još uvek se ne zna.

"Ne igram, ali sam imao povredu, kada mi je, na meču mlade reprezentacije protiv Bosne, napukao palac na nozi. To me je odvojilo od terena na mesec i po, a tek nedelju dana pred kraj šampionata sam počeo normalno da treniram sa ekipom. Zato mi je sada najvažnije da ih stignem i uklopim se u potpunosti, a što se tiče interesovanja Partizana, kao što sam već rekao, o tome zaista ne znam ništa" završio je Medojević.

Prethodnih dana mnogo fudbalera dovođeno je u vezu sa prelaskom u Partizan a jedan od njih je i Medojevićev kolega iz vremena igranja za Vojvodinu, Dragan Mrđa.

Pored njih i sadašnji štoper "Voše" Trajković pominjao se kao moguće pojačanje crno-belih. Činjenica je da se bivši i sadašnji igrači Vojvodine kotiraju na visokoj poziciji kada su u pitanju želje Partizana ali će leto pokazati da li će neko od njih zaista doći u Humsku.

Ne propustite