Meleg ipak u Ajaksu, Bah kao zamena?

Autor: Miloš Marković
sreda 23.01.2013.
12:27
Izvor: Sportske.net

Užurbano je u Vojvodini, nakon mnoštva spekulacija i demantija, Dejan Meleg ipak karijeru nastavlja u Ajaksu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina u utorak je započeo ozbiljnu reorganizaciju igračkog kadra.

Osim devetorice igrača na koje trener Vignjević ne računa u nastavku sezone, klub će i definitivno napustiti Dejan Meleg.

Mladi, 18-godišnji fudbaler bio je predmet mnogobrojnih spekulacija, iako je klub demantovao njegov transfer u holandski klub, ovaj fudbaler će svoju karijeru ipak nastaviti u Ajaksu, saznaje dnevnik.rs.

Kako navodi pomenuti izvor, rukovodstva dva kluba postigla su konačan dogovor u utorak veče i mladi fudbaler će uskoro spakovati kofere i krenuti put Amsterdama.

Novosađani će odmah krenuti i sa portagom za odgovarajućim pojačanjima, navodi se da bi u klub na probu trebalo da stigle Davda Bah, član nemačkog Augsburga.

Ovaj ofanzivni fudbaler sredine terena, koji može da igra i na poziciji napadača i levog krila, od 2011. je član nemačkog tima za koji je ipak odigrao tek jedan meč.

Bah bi u narednim danima trebalo da stigne na probu u Vojvodinu gde će imati priliku da se dokaže Nebojši Vignjeviću i stručnom štabu novosadskog tima koji će proceniti hoće li tamnoputi fudbaler potpisati ugovor.

Inače, Bah je državljanin Gambije, u karijeri je nastupao za gambijski Banjul Huks, u 2005. godini je prešao u finski HJG za koji je odigrao 101 utakmicu i postigao 19 golova.


Ne propustite