Mesiju pozlilo u meču sa Rumunijom!

Autor: Vladimir Nestorović
četvrtak 06.03.2014.
11:28
Izvor: Sportske.net

Lionel Mesi, zvezda Barse i argentinske reprezentacije, očigledno se nije osećao najbolje u meču sa Rumunijom, što su zabeležile i kamere. To mu se, kako sam kaže, dešavalo i ranije...

Beta/AP Photo/Vadim Ghirda
Beta/AP Photo/Vadim Ghirda

Povezane vesti

Jučerašnji duel između Argentine i Rumunije neočekivano je završen bez golova, uprkos činjenici što su 'Gaučosi' na teren izveli veoma snažan sastav u kome su igrali Lionel Mesi, Serhio Aguero i Gonzalo Iguain.

U jednom trenutku utakmice, Mesiju se očigledno smučilo, usled čega je morao da povrati, što su zabeležile i kamere.



Međutim, omaleni fudbaler Barse smiruje situaciju i tvrdi je sa njim sve u redu.

"Oduvek mi se to dešavalo da povraćam na utakmicama, pa čak i nekoliko puta u mečevima Barselone. Nije mi ništa." - kratak je bio Argentinac.

Čuven je snimak Mesijevog povraćanja i u meču španskog Super kupa protiv Real Madrida 2011. godine, i to neposredno pre postizanja gola, a nije se baš lepo proveo ni na gostovanju nacionalnog tima u Boliviji, na čuvenom stadionu 'Ernando Siles' i nadmorskoj visini od 3637 metara, na kome su problema imali i znatno bolje pripremljeni igrači.



Nejasno je šta je pravi razlog ove situacije, u nekom bitnijem meču, moglo bi da se pripiše pritisku, međutim, posle toliko bitnih utakmica koje je Mesi odigrao, teško je verovati da se uplašio od selekcije Rumunije.

Navijači Barselone svakako će biti zabrinuti zbog zdravlja svog ljubimca, ali ovakve situacije su se dešavale i mnogim drugim zvezdama iz sveta fudbala, kao što su Zinedin Zidan i Dejvid Bekam.

Ne propustite