''Mićko'' na prekretnici...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2012.
21:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novopečeni A reprezentativac Srđan Mijailović presrećan je što se našao u odabranom društvu, ali posle reprezentativnih obaveza očekuju ga razgovori u klubu o eventualnom nastavku saradnje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kad je došao na okupljanje reprezentativaca talentovani fudbaler Crvene zvezde se našalio na svoj račun, glasno se upitavši ''Šta ću ja ovde?''.

Naravno, odličnim partijama u Crvenoj zvezdi poziv je zaslužio, ali mu još uvek poziv u A reprezentaciju izgleda kao san.

''Drmala me trema, povremeno sam morao da se uštinem za obraz kako bih se uverio da je sve ovo istina, a ne samo dečački san'', objašnjava Mijailović.

Trenutno je prekomandovan u omladinsku selekciju, ali se zajedno sa Ninkovim vraća u A tim za duele sa Francuskom i Švedskom.

Međutim, posle toga ga očekuje razgovor u klubu o nastavku karijere. Ponude već pristižu...

''Ističe mi ugovor u decembru, klub nudi novi, pa ćemo videti šta će biti kad se vratim iz Švedske. Ja bih ostao još dve-tri godine u Zvezdi, da osvojim nekoliko titula pa da mirno odem, ali nije sve baš tako jednostavno. Ima ponuda, ali sve je u rukama Zvezde'', ističe Mijailović.

Ne propustite