Micov ipak povređen?!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.07.2012.
16:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaš CSKA pojavio se na sinoćnjem okupljanju košarkaške reprezentacije i istakao da najverovatnije neće biti u stanju da igra zbog povrede kolena koju je zadobio tokom italijanskog plej ofa.

vivicantu.com
vivicantu.com

Povezane vesti

Slučaj Vladimira Micova polako poprima obrise tragikomedije. Bivši košarkaš Kantua izostavljen je sa spiska reprezentativaca jer je stručni štab selektora Ivkovića obavestio prvog čoveka "Orlova" da je Micov povređen.

Priča se nastavila obraćanjem Vladimira Micova u medijima kada je potvrdio da nije povređen i da Selektor Ivković "laže" da je povreda razlog što nije pozvan u reprezentaciju.

Usledilio je iskreno izvinjenje selektora i naknadni poziv u nacionalni tim da bi sinoć priča dobila novu dimenziju.

Vladimir Micov pojavio se na okupljanju reprezentacije ali samo da bi saopštio da zbog povrede neće biti u prilici da zaigra u kvalifikacijama!?

"Ne osećam se sjajno, imao sam problema sa kolenom i dugo nisam znao o čemu se radi. Pronašli su mi bakteriju, koja je dovela do upale, jer sam tokom italijanskog plej-ofa za kratko vreme odigrao četiri utakmice. Nažalost, male su šanse da zaigram za reprezentaciju" rekao je Micov.

Postavlja se objektivno pitanje zbog čega je košarkaš Kantua dozvolio da se najbolji trener Evrolige i selektor naše reprezentacije izvrgne ruglu i izvinjava mu se ukoliko je znao da ima povredu kolena i da neć moći da zaigra.

Sve asocira na to da je Vladimir Micov želeo da istera svoj ćef i pokaže kako zaslužuje da igra za nacionalni tim uprkos činjenici da nije fizički spreman za tako nešto.

Ne propustite