Miha i Stojke: ''Bićemo pravi u kvalifikacijama''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.08.2012.
22:55
Izvor: Sportske.net, RTS

Reprezentacija Srbije nije večeras uspela da savlada goste iz Irske i pokaže napredak u igri uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Ipak, selektor Mihajlović i golman Stojković smatraju da će se napredak videti kada to buide najvažnije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Neposredno po završetku duela sa Republikom Irskom u Beogradu, koji je okončan bez golova, selektor Srbije Siniša Mihajlović je istakao da je njegova selekcija na pravom putu i izrazio nadu da će u kvalifikacijama biti i golova.

''To nam je bila zadnja proba, proverili smo sve igrače, imali smo i dve povrede Subotića i Radovanovića, ali oni koji su igrali večeras opravdali su povrerenje. Moramo mnogo brže da igramo. Evidentan nam je problem da damo gol, ali radimo na tome i do početka kvalifikacija nadam se da ćemo to ispraviti.

Videli smo uglavnom sve ono što nas interesuje, ali tek treba da vidimo i Sulejmanija, možda i Danka Lazovića, Krasića. Imamo mladu i perspektivnu ekipu, mislim da smo na pravom putu i da će se to videti'',
izjavio je Mihajlović.

On je kratko prokomentarisao i činjenicu da je veoma mali broj navijača večeras došao na Marakanu.

''Kada počnemo da pobeđujemo podržavaće nas i publika, sve zavisi od naših rezultata da li će publika doći, ili neće'', zaključio je selektor.


Golman Vladimir Stojković je tokom čitavog meča bio ''čašćavan'' neopravdanim zvižducima od strane dela navijača, ali je i pored toga pružio sigurnu partiju.

''Odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Imali smo želju za pobedom, ali još uvek treba da se usavršavamo. Ovo je početak, ova reprezentacija sigurno može puno.

Imamo dosta kvalitetnih igrača, ali ne i previše vremena za uigravanje. Ipak, mi smo reprezentativci i moramo da iskoristimo vreme koje nam je na raspolaganju'',
istakao je Stojković posle meča.




Ne propustite