Miha spremio poziv za Živkovića, ali...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.09.2013.
19:33
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Partizana našao se u planovima selektora Srbije za duel sa Velsom ali je problem nastao sa dobijanjem vize za odlazak na Ostrvo.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Usled mnogobrojnih povreda i jednog neplaniranog odlaska iz reprezentacije, selekcija Srbije putovaće u Vels sa 19 fudbalera od kojih su trojica golmani.

Siniša Mihajlović naće moći da računa na Nevena Subotića, Miralema Sulejmanija, a najverovatnije, ni na Radosava Petrovića.

U takvoj postavci stvari Mihajlović je imao nameru da naknadno uruči reprezentativni poziv Andriji Živkoviću iz Partizana ali je nastao problem tehničke prirode.

"Nemamo vremena da igračima izvadimo vizu, jer već danas putujemo u Vels, a želeo sam da pozovem Andriju Živkovića iz Partizana" rekao je Mihajlović a prenosi "Žurnal".

Živković je još ranije bio u planovima Siniše Mihajlovića ali se tada povela polemika o tome treba li kadet Partizana da preskače reprezentativne selekcije.

Desetkovana reprezentacija Srbije naredni meč u kvalifikacijama za SP u Brazilu igra u utorak na stadionu "Milenijum" u Kardifu.

Ne propustite