Miha: ''Svesno sam preuzeo rizik''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
23:48
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Selektor reprezentacije Srbije potvrdio je ranije izrečene stavove kad je u pitanju reprezentacija i nagovestio da ga u budućnosti možemo videti i na klupi Crvene zvezde. Preuzeće odgovornost u slučaju neuspeha u kvalifikacijama za SP, dodajući da je tim

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor ''Orlova'' Siniša Mihajlović najavio je u intervjuu za ''Blic'' da će podneti ostavku ukoliko Srbija ne ostvari plasman na Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

On podseća da njegova uloga u narrdnom periodu neće biti nimalo laka, jer će uporedo podmlađivati ekipu i sa njom pokušavati da stigne do željenog rezultata.

''Već sam podmladio ekipu, ali ovi momci imaju potencijala. Treba još da se uigraju i steknu jo malo iskustva, pa će naš fudbal za dve-tri godine imati jak sastav. S njima ću pokušati da se plasiram na Svetsko prvenstvo, ali to je moj rizik'', objašnjava Mihajlović.

Potvrdio je da ubuduće neće računati na Žigića, Pantelića, Jovanovića, a da Krasić mora igrama u klubu da ponovo zasluži poziv, a da će i sa Dankom Lazovićem ponovo razgovarati o njegovom povratku u reprezentaciju. Još uvek se nada i Bojanu Krkiću...

Od debitanata kojima je ukazao šansu u nedavnim prijateljskim mečevima posebno je izdvojio štopera Zvezde Nikolu Maksimovića, a kao vođe novog tima navodi Ivanovića, Kolarova i Kuzmanovića.

''Zajedno sa mnom, znaće da povedu mlađe ka uspesima'', uveren je Miha.

Na kraju, o mogućnosti da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu, Mihajlović je rekao:

''Možda jednog dana, ne mogu sve odjednom. Sada razmišljam samo o Srbiji i odlasku u Brazil 2014.'', istakao je Mihajlović.



 




Ne propustite