Miha: ''Video sam mane, znam na čemu treba da radimo''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.05.2012.
23:05
Izvor: Sportske.net, tv prva

Posle još jednog poraza od dolaska na klupu ''Orlova'', selektor Mihajlović izjavio da i loše stvari koje je večeras video u igri Srbije mogu da donesu pozitivan efekat.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

''Orlovi'' su već u prvih 15 minuta dva puta kapitulirali pred raspoloženim Francuzima, a selektor Mihajlović podseća da je svoje igrače pre meča upozoravao na taj period igre.

''Rekli smo pre meča da su prvih 20 minuta veoma važni. Bilo je negativnih stvari, ali i one su na neki način pozitivne, jer znamo na čemu treba da radimo.

Negativno je, na primer, kad se oduzme lopta prvi pas često nije bio tačan... Ima dosta stvari da se uradi i u napadačkim redovima, ali je važno da vidimo sve igrače na delu'',
istakao je Mihajlović.

Slika mu je sve jasnija kad je u pitanju novi tim ''Orlova'', a veruje i da će mu duel sa Švedskokm otkloniti preostale dileme.

''Rekao sam već da ima malo vremena, a puno posla, ali radimo dalje. Slika mi je sve jasnija, ostaje i taj meč protiv Švedske posle koga ću imati kompletnu sliku ove ekipe'', zaključio je Mihajlović.

I Aleksandar Kolarov je govorio u sličnom tomu, nadajući se da će protiv Švedske i rezultat biti znatno povoljniji.

''Očekivali smo ovako nešto, imali smo dosta novih igrača. Mislim da smo glupo primili golove, ponovo zbog našeg neiskustva. U poluvremenu smo se dogovorili da damo sve od sebe i mislim da smo u nastavku ostavili bolji utisak'', istakao je Kolarov.

Ne propustite