Miha zove Mitrovića, razmišlja o Lazoviću

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.05.2013.
21:56
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović ima kadrovskih problema u susret predstojećem duelu sa Belgijom u Briselu, pa bi rešenja mogao da pronađe u redovima ''večitih rivala''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono što je sada već izvesno, to je da zbog povreda Mihajlović neće moći da računa na Zorana Tošića i Filipa Đuričića, pa će nam ionako ''tanka'' ofanzivna linija postati još slabija.

Ipak, selektor u glavi već ima alternative, a one se nalaze u redovima Partizana i Crvene zvezde, pa će Mihajlović sa velikom pažnjom ispratiti predstojeći ''večiti derbi'' u Humskoj naredne subote.

''Mitrovića ću zvati na poziciji napadača, videću kakva je situacija sa Markovićem, da li je potpuno spreman, a razmišljam ponovo i o Lazoviću iz Zvezde. Možda pozovem i Kataija iz Vojvodine'', otkrio je u ponedeljak novinarima Mihajlović.

Lazovic

Selektor je okupljanje ''Orlova'' planirao za 23. maj, ali iako je kraj sezone, ne plaši se da će mu na prozivku doći umorni i nemotivisani igrači.

''Ako neko ne bude mogao da nađe želju da igra za reprezentaciju, ja ću mu je pronaći. Znam da nije lako, kraj je sezone, ali nama je ovo veoma važna utakmica. Ako pobedimo u Briselu, svašta je moguće do kraja kvalifikacija'', i dalje Mihajlović ne gubi nadu oko plasmana na SP.

Kad je u pitanju subotnji derbi, Mihajlović ne krije simpatije prema Zvezdi, ali naglašava da mu je najvažnije da pobedi - dobar fudbal.

''Ne mogu da sakrijem činjenicu da sam igrao u Zvezdi i da mi je ona draža. Ali, moja najveća želja je da u subotu bude dobra utakmica, da pobedi bolji, da ne bude incidenata na tribinama'', ističe Mihajlović.


Ne propustite