Mihajlović doneo prvu radost Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.06.2013.
19:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su prvog protivnika na pripremama u Sloveniji a pobedonosni pogodak u duelu sa Krkom iz Novog Mesta za crveno-bele je postigao Stefan Mihajlović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je danas prvi pripremni meč u Sloveniji i ostvario prvi trijumf. Protivnik crveno-belih bila je Krka iz Novog Mesta koja je namučila kombinovani sastav Beograđana kojim je rukovodio pomoćnik Slaviše Stojanovića.

Zvezda je meč počela u sastavu: Kirovski, Mladenović, Lazić, Krneta, Marinković, Stojković, Milijaš, Mirić, Đuričković, Mudrinski i Mihajlović a do kraja su nastupili Trkulja, Nenadić, Ahčin, Đorđević, Travančić, Čikić, Grujić, Jovanović i Živković.

Zvezda je u prvom delu meča pokazala da poseduje kvalitetniji tim u odnosu na rivala i već u 4. minutu stvorena je prva šansa koju nije uspeo da iskoristi Stefan Mihajlović.

Do 30. minuta Zvezda je preko Mladenovića i Milijaša mogla do vođstva ali se od prvog minuta meča golman domaćih isticao sjajnim intervencijama pa su do odlaska na odmor mreže ostale mirne.

Nakon pauze, Bratislav Živković pravi promene u sastavu i menja pozicije igračima pa je tako Marko Mirić igrao beka a Mladenović krilo.

U 65. minutu Ahčin sjajno šalje loptu ka Mihajloviću koji uspeva da savlada Obradoviča i donese prednost Zvezdi, a ispostavilo se i postavi konačan rezultat ovog meča.


Do kraja meča totalno izmenjen sastav gostiju nije uspeo da duplira prednost iako je bilo prilika za tako nešto.

Na kraju je slavila Crvena zvezda sa 1:0 a naredni meč crveno-beli igraju protiv Domžala, kluba koji je nakada vodio sadašnji trener vicešampiona Srbije.

Ne propustite