Mihajlović: ''Ime rivala nebitno, važno je pobeđivati''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.02.2013.
17:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi Zvezdin napadač Stefan Mihajlović mogao bi da bude otkrovenje u prolećnom delu šampionata, ako je suditi po njegovim partijama i golovima u pripremnom periodu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sa dva gola koje je postigao u utorak protiv nejakog Šana, Stefan Mihajlović je od početka priprema ukupno pet puta zatresao protivničku mrežu, što ga za sada čini najboljim strelcem Crvene zvezde u tom periodu.

On, ipak, ne želi da se hvali tim podatkom, već skromno ističe da je najvažnije da ekipa ostvaruje željene rezultate.

''Zadovoljan sam svojim učinkom, ali se ne zanosim golovima protiv ekipa kao što je Šan i generalno na pripremama, jer oni omogućavaju samo da se zasluži minutaža i poverenje trenera. Ekipa je najvažnija, da ona funkcioniše na pravi način kad počne prvenstvo'', smatra Mihajlović.

On dodaje i da fudbaleri Crvene zvezde ulažu svoj maksimum na svim mečevima, bez obzira na ime rivala i smatra da je to pravi put da se ekipa na pravi način pripremi za zvanične utakmice.

''Dobro je zbog samopouzdanja da pobedimo sve rivale. U ponedeljak smo igrali protiv lidera šampionata Slovačke, ovog puta protiv poluamaterske ekipe, ali u svaki meč ulazimo sa maksimumom želje i ambicija da se dođe do pobede'', zaključio je mladi napadač Crvene zvezde.


Ne propustite