Mihajlović: "Ostvario sam dečački san"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.03.2013.
18:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Talentovani napadač Crvene zvezde koji je blistao na pripremama u Antaliji sinoć je debitovao za prvi tim u jednoj takmičarskoj utakmici a nakon što su mu se utisci slegli konstatovao je da ga ništa u životu nije uzbudilo kao sinoćnji nastup pred "Delijam

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon Vukana Savićevića u prvom timu Crvene zvezde debitovalo je još jedno Zvezdino dete.

Stefan Mihajlović sinoć je proveo nešto više od 15 minuta na terenu ali je priznao da osećaj koji ga je obuzeo prilikom ulaska na teren nikada pre nije iskusio.

"Debiјem za Crvenu zvezdu ostvario sam svoј dečački san. Drago mi јe što se to desilo baš u sјaјnoј atmosferi, i što smo zabeležili pobedu. Osećaј prilikom ulaska u igru ne mogu da opišem rečima, ali јe sigurno da јe to nešto naјlepše što mi se do sada desilo u životu. Od svoјe sedme godine sam trenirao i trudio se, i sada se sve to konačno isplatilo" kazao je Mihajlović.

Iako nije uspeo da nečim konkretnim kruniše svoj debi Mihajlović smatra da za golove ima vremena i da će se njima odužiti "Delijama" na sajajnoj podršci.

"Bio sam uzbuđen, godinama sam iščekivao trenutak da zaigram pred Deliјama, i to јe normalno. Nisam uspeo da debi krunišem golom, i sigurno da bih voleo da јe bilo drugačiјe, međutim ima vremena, biće i golova. Ovo mi јe veliki motiv da nastavim sa јoš naporniјim radom i da se izborim za novu priliku da igram" zaključio je Mihajlović.

Ukoliko Aleksandar Janković tako odluči Mihajlović će novu priliku da zaigra imati za nedelju dana kada Zvezda gostuje Radničkom iz Niša.

Ne propustite