Mihajlović: ''U Zvezdi su mi nedostajale utakmice...''

Autor: Beta Beta
sreda 05.09.2012.
16:34
Izvor: Beta

Novi fudbaleri Jagodine Danijel Mihajlović i Nikola Mandić izjavili su danas da su se brzo dogovorili sa čelnicima kluba o transferima i da očekuju da u tom superligašu igraju više nego u prethodnim timovima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Mihajlović, koji se vratio u Jagodinu iz Crvene zvezde, potpisao je ugovor na dve godine, a 18-godišnji Mandić na tri. On je prethodno igrao za mlađe kategorije Partizana.

"Igrao sam četiri godine u Partizanu, u mlađim kategorijama. Letos su me zvali iz Jagodine i odmah sam prihvatio taj poziv. Mislim da ću ovde moći da napredujem i svojim radom ću pokušati da izborim mesto u ekipi", kazao je Mandić.

Mihajlović je u Jagodinu prvi put došao 2007. godine, a 2010. je prešao u Zvezdu.

"Ostvario sam svoj dečački san prelaskom u Crvenu zvezdu, ali me je zadesila velika povreda. Usledila je duga pauza posle koje sam se teško vratio, a došlo je i do promene trenera. Bile su mi potrebne utakmice, pa sam počeo da tražim klub u kojem bih igrao. Sa (predsednikom Jagodine) Goranom Milovanovićem sam se dogovorio za dva minuta o povratku", rekao je odbrambeni fudbaler.

Jagodina je u letnjem prelaznom roku dovela ukupno 12 novih igrača, dok je pet sporazumno otišlo u druge klubove.

Miloš Krstić je prešao u švajcarski Tun, Saša Marjanović u šerif iz Moldavije, Marko šimić u iranski Sanat Naf, Ognjen Mudrinski u Crvenu zvezdu, a Aleksandar Stojković u Hajduk iz Kule.

Predsednik kluba Goran Milanović ocenio je da Jagodina ove sezone ima jači tim nego prošle, koju je završila kao četvrta na tabeli Super lige.

"Značajno smo pojačali konkurenciju u prvom timu. Imamo 28 igrača i mislim da sada imamo veće kapacitete za takmičenje", rekao je Milanović.

Ne propustite