Mihajlovića ignorišu na "Marakani"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.10.2013.
14:39
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač Crvene zvezde Stefan Mihajlović redovno trese mreže na prijateljskim utakmicama ali ga Slaviša Stojanović izgleda ignoriše kada je prvi tim u pitanju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sin Radmila Mihajlovića našao se u nemilosti Rikarda Sa Pintua tokom Portugalčeve ere na "Marakani" ali je potom "rehabilitovan" i priključen prvom timu kada je Slovenac Stojanović seo na klupu vicešampiona Srbije.

Iako je na pripremama redovno pogađao mreže protivničkih golmana, što čini i na prijateljskim utakmicama koje Zvezda igra tokom jesenjeg dela sezone, Mihajlovića nema ni u karantinu kada su takmičarski mečevi u pitanju što svakako utiče na njegovo strpljenje.

"Odigrao sam dobro na prijateljskim utakmicama. Postigao sam pet golova na isto toliko mečeva. Ništa mi nije rečeno. Niti me je neko pohvalio. Znam samo da osam prvenstvenih kola nisam ni u karantinu. Zaslužujem šansu. Naravno, ne kažem da sam u boljoj formi ili da bi trebalo da igram pre Mrđe i Daude, ali mislim da mogu da budem treći špic" rekao je Mihajlović za današnje izdanje "Sportskog Žurnala".

Mladi napadač objasnio je kako mu je bio ponuđen novi ugovor pre početka sezone ali da od tog trenutka niko ne razgovara sa njim i ne prenosi mu kakvi su planovi kluba.

"Ponudili su i novi ugovor. Da se razumemo, Zvezdu volim najviše. Odgovorio sam da sačekamo i vidimo kako će da se odvijaju stvari kada počne sezona. Od tada ništa mi nije rečeno. Ni trener, nik Kao da ne postojim" kazao je pomalo razočarani Mihajlović.

Ipak, baš zbog pomenutih nesuglasica sa Sa Pintuom Mihajlović radije bira teren kao šansu da nastavi da se dokazuje.

"Mlad sam, jednom sam pogrešio. Nemam pravo mnogo da pričam. Moje je da radim na terenu" konstatuje devtnaestogodišnji Mihajlović.

Priliku da zaigra i dokaže svoj kvalitet Mihajlović bi mogao da dobije naredne nedelje, kada na "Marakanu" stiže Radnički iz Kragujevca u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Ne propustite