Mijailović: ''A sad - srce na teren!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.07.2012.
16:30
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije veoma loše je startovala na Evropskom prvenstvu u Estoniji, ali kapiten Mijailović najavljuje mnogo bolje izdanje i borbenost do krajnjih granica u predstojećim susretima protiv Engleske i Hrvatske.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srđan Mijailović uverava da je svim igračima u reprezentaciji Srbije ubedljiv poraz na startu EP od Francuske teško pao i da će učiniti sve da poprave utisak već u petak protiv Engleske u drugom kolu Grupe B.

''Svi smo bili ljuti na sebe posle meča sa Francuskom. Zaista nismo izgledali dobro u tom duelu i za to nema opravdanja, bez obzira na činjenicu što su oni jedan od favorita na ovom šampionatu. Turnir još uvek traje, imamo i dalje priliku da se plasiramo u polufinale. To je i ono što nas motiviše pred duel sa Engleskom'', ističe Mijailović, a prenosi zvanični sajt UEFA.

Mijailović ističe da su igrači dugo razgovarali u svlačionici posle meča sa Francuzima i da su jedni drugima obećali da će pružiti svoj maksimum u preostalim mečevima.

''Ostavićemo srce na terenu i pokazati svima da nismo slučajno ovde'', poručio je Mijailović i dodaje da je i za njega lično ovo takmičenje veoma značajno, jer prvi put učestvuje na Evropskom prvenstvu.

''Uz to i kapitenska traka mi uliva visok nivo odgovornosti i pokušavam da pozitivno utičem na moje saigrače'', izjavio je Mijailović.


Ne propustite