Mijailović i Pantić traže raskid saradnje!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
15:25
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Fudbaleri Crvene zvezde Srđan Mijailović i Aleksandar Pantić odlučili su da krenu stopama Miloša Dimitrijevića i zatraže raskid saradnje sa klubom iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon Miloša Dimitrijevića još četvorica fudbalra Crvene zvezde obratila su se arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije u nameri da dobiju raskid saradnje sa klubom za koji nastupaju.

Radi se o Srđanu Mijailoviću i Aleksandru Pantiću, inače fudbalerima koji nisu imali veću minutažu kod Rikarda Sa Pintua.


Milailović je čak doveden u vezu sa prelaskom u turski Bešiktaš koji bi od naredne sezone trebalo da preuzme njegov fudbalski otac Robert Prosinečki.

Aleksandar Pantić je u Zvezdu stigao prethodnog leta ali je tokom minule sezone imao mizernu minutažu, što zbog povrede od koje se dugo oporavljao.

Na isti potez odlučili su se i braća Slavoljub i Dragoljub Srnić, koji su igrali na pozajmicama, u mlađim kategorijama i u prethodnoj filijali Sopot.

Iako je Ognjen Mudrinski kazao da će ostati u klubu, spekuliše se da će i bivši napadač Jagodine uskoro učiniti isto.

Kako u Crvenoj zvezdi nisu isplatili zaostale zarade pomenutim fudbalerima, Arbitražna komisija će samo obaviti formalnost i potvrditi da oni mogu da napuste "Marakanu" što je učinila i u slučaju Miloša Dimitrijevića.

Ne propustite