Mijailović: "Pismo je delo tima!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.10.2013.
13:05
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Mijailović poručio je javnosti da Nenad Milijaš nije autor pisma u kome su fudbaleri izneli svoje probleme, već da je kompletan tim potpisnik onoga što su mediji u ponedeljak objavili.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Otvorenim pismom za javnost fudbaleri Crvene zvezde pokušali su da ukažu na probleme sa kojima se susreću u klubu a zauzvrat je veliki deo njih ostao bez šoferšajbni i vozačkih stakala na automobilima.

Juče je u u odgovoru Uprave Crvene zvezde saopšteno da ih je začudilo to što je pismo stiglo sa mejla Nenada Milijaša ali je Nikola Mijailović objasnio o čemu se zapravo radi.

"Otvoreno pismo igrača FK Crvena zvezda koje se pojavilo u javnosti je delo svih prvotimaca, a ne pojedinca, kako su preneli pojedini mediji. Svi igrači i članovi stručnog štaba su na ovaj način izrazili svoj stav o stanju u klubu. Izdvajanje bilo kog prvotimca kao pojedinca i autora ovog pisma je pokušaj obračuna, što mi nećemo dozvoliti jer smo se na ovaj korak odlučili zajedno, kao tim" rekao je Mijailović a prenosi "B92.net".

Rukovodstvo Crvene zvezde oglasilo se putem portparola kratkim komentarom da noćašnji incident neće biti komentarisan sve dok policija ne obavi istragu.

Ne propustite