Mijailović: "Vratio sam se da pomognem Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.06.2013.
14:29
Izvor: Sportske.net

Bivši levi bek Crvene zvezde odradio je prvi trening sa svojim novim-starim klubom i izrazio uverenje da će prethodni neuspešan boravak na "Marakani" pasti u zaborav posle povratničke sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nikola Mijailović vratio se u redove Crvene zvezde nakon pet godina boravka u inostranstvu a prvi trening sa svojim novim-starim klubom odradio je danas u Čatežu.

Kako je Mijailovićev prethodni boravak na "Marakani" ostao upamćen po nedisciplini koju je levi bek pokazao tokom priprema, povratnik "na mesto zločina" nada se da će ovoga puta biti od veće pomoći vicešampionu Srbije.

"Drago mi je da sam se ponovo vratio u Crvenu zvezdu iako moj prethodni boravak ovde ne može baš da se nazove uspešnim, ali sam nakon odlaska imao par uspešnih godina. Zvezdu volim, odrastao sam u Beogradu, i nadam se da ću pomoći ekipi i da ćemo osvojiti titulu" rekao je Mijailović.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima dva igrača čija je osnovna vokacija levog beka pa Mijailović ne krije da bi on svoje mesto u timu mogao da nađe i na nekim drugim pozicijama.

"Igrao sam kod Rašida Rahimova zadnjeg veznog, pa me je Grof vratio na levog beka, a par utakmica sam odigrao i na štoperu i na levom veznom" istakao je Mijailović.

To znači da bi Mijailović mogao da bude uigravan kao zadnji vezni, na poziciji koja je trenutno upražnjena ali za koju će konkurisati i Aleksandar Kovačević, još jedan povratnik na "Marakanu".

Ne propustite