Mikić i Jeremić dobro prošli...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.03.2012.
20:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jučerašnji duel između Crvene zvezde i Borca pre vremena su završili kapiten Zvezde Nikola Mikić i njegov doskorašnji saigrač, sada fudbaler Čačana Milan Jeremić. Iako je u prvom trenutku delovalo da povrede nisu naivne, pregledi su doneli dobre vesti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nikola Mikić je povredu doživeo u finišu prvog poluvremena duela sa Borcem. Odigrao je preostalih nekoliko minuta do odlaska na odmor, ali u drugom poluvremenu nije ga bilo u timu.

Dan kasnije opisuje kako je došlo do povrede, ali i otkriva da ona ipak nije ozbiljnije prirode.

''Posle jednog centaršuta sam dobio jak udarac u stajnu nogu. Užasno je bolelo, ali srećom ništa nije puklo. U pitanju je distorzija zgloba, pa moram da mirujem i da držim led dok ne spadne otok'', izjavio je Mikić.

Slično je prošao i Milan Jeremić na drugoj strani, koji objašnjava da su bolovi na terenu bili tako jaki da je mislio da će se onesvestiti.

''Kad sam pao na zemlju, pomislio sam 'puče zglob'. Bolovi su u tom trenutku bili strašni, ali srećom, povreda nije teže prirode, radi se o nagnječenju metatarzalne kosti stopala'', izjavio je Jeremić, koji ne može da prognozira koliko će odsustvovati sa terena.

 

Ne propustite