Milan Gajić - Sa OFK-om u napad na trofej!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.01.2014.
13:41
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Omladinska škola OFK Beograda već godinama dobija pohvale sa svih strana, a jedan od onih koji su u poslednje vreme zablistali svakako je talentovani vezista Milan Gajić.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaler koji je protekle sezone proglašen najboljim omladincem OFK Beograda, već je postao akter seniorskih mečeva u domaćem šampionatu, a u pobedi 'Romantičara' nad Jagodinom (3-2) postigao je i golgeterski prvenac u Superligi.

Milan Gajić je trenutno na pripremana sa ekipom OFK Beograda u Kanjiži, odakle optimistički poručuje da su 'Romantičari' kadri i dovoljno kvalitetni da na proleće osvoje toliko željeni trofej u Kupu Srbije.

Tim sa Karaburme odnedavno predvodi novi trener Milan Milanović, a za očekivati je da, bez obzira na svoju mladost, Gajić bude jedan od glavnih aduta OFK Beograda tokom proleća.

''Sačuvali smo okosnicu tima i u tome leži naša najveća snaga. Na novom šefu stručnog štaba Milanu Milanoviću je da u narednom periodu uklopi poslednje delove slagalice koji su nam nedostajali u prethodnoj sezoni kako bismo ostvarili bolji plasman na tabeli.

Svi verujemo u njega i pružićemo maksimalne napore i angažovati se da zajedno ostvarimo san dug 48 godina i da trofej u najmasovnijem takmičenju dođe u prostorije OFK Beograda'',
izjavio je Gajić, a prenosi zvanični sajt OFK Beograda.


Ne propustite