Milanović: "Igraćemo koliko Voša dozvoli"

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
17:11
Izvor: Beta

Kormiral Novog Pazara Milan Milanović kazao je da će njegov tim na "Karađorđu" igrati onoliko koliko protivnik dozvoli.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da će njegovi fudbaleri napasti Vojvodinu u petom kolu Superlige Srbije i da će će, ako protivnik to dozvoli, pokušati da postignu i pet golova.

"Igraćemo koliko dozvoli protivnik i ako nam dozvoli da ga napadenemo mi ćemo to iskoristiti i daćemo im pet golova. Ako ne, suprostavićemo se na odgovarajući način", rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je šesti na superligaškoj tabeli sa sedam bodova, dok je Vojvodina na osmoj poziciji i ima bod manje.

"Možda Vojvodina nema zadovoljavajuće rezultate, ali tek je početak. Još sam pod utiskom njihovih evropskih utakmica, imaju odličnu ekipu i igraju napadački. Još uvek im se nije posrećilo u prvenstvu i nadam se da će tako biti i u ovom kolu", rekao je Milanović.

On za subotnju utakmicu neće računati na suspendovanog Dejana Rusmira i povređenog Petra Jelića.

"Mislim da ćemo uspeti da nadokandimo izostanke, a ja se na takve stvari mnogo ne osvrćem. Sastavljam tim od najboljih igrača u tom momentu", kazao je Milanović.

Igrač sredine terena Marko Jevtović ocenio je da je pauza u prvenstvu pogodovala Novopazarcima.

"Imali smo još dve nedelje za uigravanje, što je jako bitno jer smo se skupili 10 dana pred prvenstvo. Vojvodina ima dobre individualce, a mi ćemo igrati naš fudbal. Očekujem dobru utakmicu i nadam se osvajanju bodova", rekao je Jeftović.

On je izrazio očekivanje da će vremenom dobiti veću minutažu u ekipi.

"Među najmlađima sam i za mene je najbitnije da dobijam šansu da igram. Na prethodnim mečevima sam ulazio sa klupe, a mislim da ću vremenom zaslužiti još veću šansu. Polako, prvenstvo je tek počelo", kazao je Jevtović.

Utakmica između Vojvodine i Novog Pazara igraće se u subotu od 19.00 na novosadskom stadionu "Karađorđe".

Ne propustite