Milanović: "Mančester smo za Slovence"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2013.
10:47
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka iz Kule vratili su se sa priprema u Umagu a svoje utiske o učinjenom izneo je šef stručnog štaba tima sa severa Bačke Milan Milanović.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Strateg Kuljana zadovoljan je svime što su njegovi puleni pokazali na hrvatskom primorju pošto je Hajduk pripreme završio sa stopostotnim učinkom kada su prijateljski mečevi u pitanju.

U Umagu su pali i slovenački prvoligaši Gorica i Kopar a Milanović veruje da su njegovi igrači dokazali koliko je srpski fudbal bolji od slovenačkog što je i garant za uspešniji drugi deo sezone.

"Pobede su došle jer su igrači angažovani baš onako kako treba i ja se nadam da će nam u prvenstvu učinak biti još i bolji. Razlog što u to verujem je taj što igrači vredno rade, što su pokazali da imaju određeni kvalitet koji je svakako za daleko bolje mesto na tabeli nego što se sada nalazimo. Koper je četvrti u slovenačkoj ligi, a u odnosu na njega mi delujemo kao Mančester" istakao je Milanović.

Hajduk se trenutno nalazi na 14. poziciji u Jelen Superligi sa samo jednim bodom više od Radničkog iz Kragujevca koji je u zoni ispadanja.

Prvi meč u nastavku sezone "Hajduci" će odigrati 2. marta na svom terenu protiv trećeplasiranog tima šampionata, ekipe Jagodine.

Ne propustite