Milanović na promociji: "Srećan sam što sam trener Radničkog!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.03.2014.
15:27
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji trener OFK Beograda u utorak je promivisan kao novi strateg superligaša iz Niša. Milanović će ekipu moći da vodi tek po završetku tekuće sezone a do tada će njegova produžena ruka na klupi biti Saša Mrkić.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša u utorak je promovisao novog šefa stručnog štaba koji će na klupi zameniti Dragoljuba Bekvalca.

Prethodnih dana spekulisalo se imenima, pominjani su Dragoslav Stepanović, Goran Stevanović i Milovan Rajevac ali je izbor pao na nekadašnjeg trenera Šerifa, Hajduka, Novog Pazara i OFK Beograda.

"Odluka je pala na Milanovića, čoveka koji je, prema našem sudu, pre svega stručnjak, a više čovek. Pored stručnosti, čovek je miran, povučen, ali u poslu kakav mislimo da bi mogao pomoći klubu" rekao je predsednik kluba Darko Bulatović a prenose "Južne Vesti".

Zbog činjenice da je već sedeo na klupi dva superligaša u tekućoj sezoni Milanović neće moći da predvodi Radnički do kraja šampionata pa će ulogu prvog trenera imati Saša Mrkić, direktor omladinske škole.

Bez obzira na to, Radnički je odlučio da Milanoviću ponudi ugovor na godinu i po dana pa je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo.

"Moje je da ispunim poverenje koje mi klub ukazuje, kao i predsednik i rukovodstvo. Bez emocija ništa ne može, iako sam profesionalac i radim sve stopostotno, ali ako se ne voli to što se radi, nema uspeha. Obećavam da ću dati sve od sebe. Sinoć me je zvalo mnogo ljudi posle dogovora i to govori koliko je Radnički bitan u državi i srećan sam što sam trener tog kluba" rekao je Milanović na današnjoj promociji.

Iako zvanično neće moći da debituje kao trener Radničkog iz Niša sve do početka naredne sezone, Milan Milanović odrediće sastav i davaće instrukcije Saši Mrkiću već od subotnjeg meča sa OFK Beogradom.

Radnički se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 27 osvojenih bodova posle 19 odigranih utakmica u JSL.

Ne propustite