Milanović: ''Nadoknadićemo dva izgubljena boda''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.03.2014.
11:32
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda su u prve dve utakmice prolećnog dela sezone osvojili samo bod, i to u subotnjem meču protiv Spartaka, kada su bili bliži pobedi.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

''Romantičari'' su, posle poraza od Voždovca na startu, u subotu ugostili subotički Spartak, vodili golom Čavrića do ulaska u finiš meča, kada su Subotičani kaznili par propuštenih prilika domaćih da reše meč u svboju korist.

Završeno je rezultatom 1:1, a posle utakmice trener OFK Beograda Milan Milanović nije bio previše razočaran, već je optimistički najavio da će dva izgubljena boda protiv Spartaka nadoknaditi već u sledećem kolu, kada gostuju ekipi Čukaričkog.

''U prvom poluvremenu, gosti su imali par konkretnih situacija i pored naših napada. Već u drugom delu smo imali i inicijativu i postignut pogodak i priliku za novi gol, ali Spartak je uspeo da iskoristi svoju šansu i da osvoji bod. Idemo u naredni susret da vratimo dva boda koja smo danas izgubili'', poručio je Milanović.

Naravno, ishodom meča je zadovoljniji trener Spartaka Dragi Kanatlarovski.

''Utakmica nije bila lepa za oko, jer su obe ekipe želele pobedu. Igrači oba tima su bili dosta borbeni. Zadovoljan sam bodom iako smo možda mogli i do celog plena'', izjavio je Kanatlarovski.

Ne propustite