Milanović pred Jagodinu: ''Lakše bi nam bilo protiv Zvezde i Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.02.2013.
19:57
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri kulskog Hajduka utakmicom protiv Jagodine startuju u prolećnom delu domaćeg šampionata. Trener Milanović ohrabren radom i rezultatima svog tima tokom priprema, pa se nada da bi pobedonosni niz mogao da se prenese i na superligaške mečeve.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kuljani su jesenas igraliispod očekivanja, tokom zime su ojačali tim, a rezultati su bilividljivi tokom minulih priprema.

Ipak, ono što su prikazivali u pripremnim mečevima, trebalo bi da potvrde i u prvenstvenim susretima, kako ne bi došli u situaciju da razmišljaju o opstanku u superligaškom društvu.

Prvi rival u drugom delu sezone im je ekipa Jagodine, a trener Kuljana Milan Milanović veruje da će njegov tim igrati na željenom nivou, bez obzira na nesumnjivi kvalitet Jagodinaca.

''Naši igrači su pokazali da mogu da igraju dobro i sada samo tako treba da nastave i u takmičarskom delu. Istina je da kada je takmičenje da je sve drugačije -  pritisak, borba za opstanak, suđenje, protivnik i navijači... milion nekih stvari sa strane i mi sada treba da se izborimo'', konstatuje Milanović.

Uz to, on smatra i da rasporesd na startu prolećnog dela šampionata baš i ne ide na ruku njegovoj ekipi.

''Jagodina i OFK Beograd su, po mom mišljenju, teži protivnici nego Zvezda i Partizan za početak prvenstva na domaćem terenu. Ali, ne može da se bira ni protivnik, ni vreme, ni mesto nego idemo u borbu za opstanak, maksimalno, svim snagama'', poručuje Milanović.

Ne propustite