Milanović spreman da nasledi Udovičića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.10.2012.
21:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Proslavljeni vaterpolista i trener koji je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Evrope ne krije da bi voleo da preuzme kormilo reprezentacije posle odlaska Dejana Udovičića i tvrdi da je za tu funkciju potpuno spreman.

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

I dok vaterpolo reprezentacija Srbije, predvođena vršiocem dužnosti selektora Dejanom Savićem, u Hamburgu iščekuje duel sa Nemačkom u prvom kolu Svetske lige, za to vreme Igor Milanović ''jasno i glasno'' poručuje da je upravo on pravo rešenje za Udovičićevog naslednika.

Trener koji se sa Partizanom pre dve sezone popeo na krov Evrope uverava da je potpuno spreman da preuzme reprezentaciju i ističe da bi taj posao rado obavljao.

''Ako ne bude radila 'kuhinja', ne bi trebalo da bude spora oko toga da ja budem selektor. Već sam se rezultatima, evropskom titulom sa Partizanom, i radom dokazao. Ne bi trebalo zaboraviti da sam imao lošiju ekipu, bez Filipa Filipovića, a Partizan je odigrao dve najbolje svoje sezone'', podseća Milanović.

Na potezu su čelnici VSS, koji će morati brzo da donesu odluku o novom selektoru, obzirom da je već počela Svetska liga, a procenjuje se da bi konkurenti Milanoviću mogli da budu upravo Dejan Savić, ili trener Vojvodine Dejan Stanojević.


Ne propustite