Milanović: "Spremni se vraćamo u Beograd"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.01.2014.
20:10
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Stručni štab i fudbaleri OFK Beograda oduševljeni su uslovima za rad i odmor koji su ih sačekali na severu Banata u Kanjiži.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Milan Milanović poveo je svoje izabranike na prvi deo priprema van Beograda a baza "Romantičara" narednih dana biće Kanjiža.

"Imamo mir i sve što nam je potrebno u Kanjiži da ispunimo sve zacrtane ciljeve. Zadovoljni smo kako teku pripreme i u Beograd se vraćamo spremni" rekao je trener Milan Milanović.

Plavo-beli će u Kanjiži boraviti do 20. januara a onda ih, nakon deset dana rada u Beogradu, očekuje selidba u toplije krajeve, u tursku Antaliju.

Fudbaleri OFK Beograda polako se privikavaju na rad novog trenera a Aleksandar Čavrić i Bogdan Planić potvrdili su da Milanovićeve metode već sada daju rezultata.

"Sve pohvale za rad stručnog štaba na čelu sa Milanom Milanovićem, treninzi teku odlično, a na nama je da iskoristimo maksimalno sve uslove koje imamo" kazao je Čavrić.

Po povratku iz Kanjiže "Romantičari" će odigrati i prvi prijateljski meč u sklopu zimskih priprema a protivnik plavo-belih biće Dolina iz Padine. Do polaska u Antaliju OFK će na megdan Inđiji i Sinđeliću a put za tursko letovalište planiran je za 30. januar.

Ne propustite