Milanović: "Trijumf doneo olakšanje"

Autor: Beta Beta
subota 21.09.2013.
21:37
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Milan Milanović pohvalio je svoje igrače nakon trijumfa nad Javorom i ocenio da je ekipa iz Ivanjice najviše pokazala protiv Pazara od početka sezone.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da je njegov tim zasluženo savladao Javor sa 2:0 u šestom kolu Superlige Srbije, ali da su Ivanjičani ostavili najbolji utisak od svih ekipa koje su gostovale na "Gradskom stadionu" u Pazaru.

"Utakmica je bila ravnopravna, a Javor je pokazao taktičku snagu i sjajnu fizičku pripremu. Zadovoljan sam jer smo igrali zrelo protiv tima koji će, siguran sam, biti uvek visoko plasiran i pobeđivati ekipe iz gornjeg dela tabele", rekao je Milanović.

Novi Pazar je posle nekompletnog kola na četvrtoj poziciji u Superligi sa 10 bodova, dok je Javor na devetom mestu sa tri boda manje.

"Mislim da će nam ubuduće biti lakše da igramo. Takođe, razumem publiku koja želi da naši igrači ne izlaze iz protivničkog šesnaesterca, ali to nije lako protiv jakog protivnika. Publika nas diže kad nam ide, ali ima momenata i kad nam ne polazi sve za rukom. Ipak, borbenosti nam ne nedostaje i igračima čestitam zbog toga", kazao je Milanović.

Novi Pazar će u sledećem prvenstvenom kolu gostovati Jagodini koja je večeras remizirala sa Čukaričkim na Banovom Brdu.

Ne propustite