Milanović za 'Sportske': ''Očekujte dobru igru OFK-a''

Autor: Darko Mitrović
petak 21.02.2014.
15:22
Izvor: Sportske.net

Pred svoj premijerni nastup u prolećnom delu sezone protiv Voždovca, trener OFK Beograda u izjavi za naš sajt izrazio nadu da će 'Romantičari' pružiti kvalitetnu partiju i ostvariti povoljan rezultat.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Milan Milanović je jesenas vodio ekipu Novog Pazara, pa će za njega gostovanje OFK Beograda voždovačkim ''Zmajevima'' biti ujedno i prvenstveni debi na klupi tima sa Karaburme. On veruje da će taj njegov debi biti obeležen i odličnim startom OFK-a u prolećnom delu sezone.

''Očekujte od OFK Beograda angažovanu i dobru igru, koja će, nadam se, dovesti do povoljnog rezultata''
, poručuje Milanović.

Posle odrađenog tokom zimskih priprema, Milanović veruje da ima tim koji može da dovede do ostvarenja klupskih ciljeva, pa možda čak i plasmana na evropsku scenu, ali je ipak oprezan u procenama dometa 'Romantičara'.

''Zadovoljni smo odrađenim u pripremnom periodu, jeste da su pojedini igrači došli pred kraj prelaznog roka, ali verujemo da će se i oni brzo uklopiti.
Rezultati na kraju prvenstva će pokazati da li smo jači u odnosu na jesenji deo sezone, a lično sam zadovoljan sam kako rade i novajlije i starosedeoci'', izjavio je Milanović.

Ekipu OFK Beograda mnogi smatraju najtalentovanijom u Superligi, očekuje se njihova prava afirmacija tokom prolećnog dela sezone, ali Milanović ne želi da svojim igračima stvara prevelike rezultatske imperative.

''Dosta nam je mlada ekipa i ima ogroman potencijal, a prevashodni cilj nam je da popravimo plasman na tabeli i da afirmišemo mlade igrače, dok u kupu imamo priliku da posle dužeg vremena napravimo sjajan rezultat.
Evropa? Tek ukoliko obezbedimo plasman, pricčaćemo i o Evropi'', jasan je Milanović.

Inače, utakmica između Voždovca i OFK Beograda igra se u subotu od 13:30h.

Ne propustite