Milenko Tepić za još jači Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.12.2013.
19:50
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kao što se i očekivalo, Milenko Tepić je u ponedeljak doputovao iz Litvanije u Beograd, gde će potpisati ugovor sa Partizanom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Dosadašnji košarkaš Lijetuvos Ritasa doputovao je na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' u popodnevnim časovima, a u ime Partizana ga je sačekao sportski direktor Dragan Todorić.

Kako prenosi ''Mondo'', Todorić je, tom prilikom, prisutnim novinarima otkrio da će 26-godišnji košarkaš sa Partizanom potpisati ugovor na godinu i po dana.

Sa novim saigračima počeće da trenira već u utorak, a povratnički debi u crno-belom dresu Tepić bi trebalo da ima već u narednom kolu ABA lige protiv Cedevite.

Podsetimo, Milenko Tepić je karijeru počeo u Vojvodini, odakle je 2006. godine prešao u Partizan, čije boje je branio do 2009, kada započinje inostranu karijeru. Usledio je odlazak u Panatinaikos, gde se zadržao naredne dve sezone, da bi se zatim preselio u Španiju, u ekipu Kahasola iz Sevilje.

Ove sezone je postao član Lijetuvos Ritasa, ali nije se najbolje snašao, pa će povratkom u Partizan pokušati da povrati nekadašnju formu.

Ne propustite