Milijaš: "Još jedna pobeda i titula..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.05.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš naglasio je posle pobede u Užicu da je neophodno da "Delije" napune "Marakanu" kako bi podržale ekipu na putu ka trijumfu koji bi značio povratak šampionske titule u Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su u subotu 22. pobedu u sezoni na izmaku čime su stigli na korak od šampionske titule koju čekaju šest godina.

Nenad Milijaš postigao je vodeći gol protiv Slobode, čime je načeo protivnika i trasirao ekipi put ka novoj pobedi.

"Mislim da je utakmica otvorena na fenomenalan način, postigli smo gol u 4. minutu što nam je omogućilo da lakše igramo u nastavku utakmice. Na dva najteža gostovanja protiv Novog Pazara i sada u Užicu, postigao sam golove  i doprineo rezultatima ekipe. Veoma sam srećan zbog toga" izjavio je Milijaš posle pobede na "Begluku".

Nakon trijumfa u Užicu crveno-beli su obezbedili "meč-loptu" jer će u slučaju pobede nad OFK Beogradom overiti titulu.

"Ostaje nam još jedna pobeda do cilja, i pozvao bih što veći broj navijača da u četvrtak dođu na stadion. Cela sezona je bila teška i svi igrači su uložili maksimalan napor kako bi došli u situaciju da osvoje prvenstvo. Nalazimo se veoma blizu konačnog cilja i učinićemo sve da već u četvrtak, nadam se pred punim stadionom, osvojimo toliko željenu titulu" poručio je Milijaš.

Pretposlenju utakmicu u tekućoj sezoni fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak sa početkom od 17 časova a protivnik će im biti ekipa OFK Beograda.

Ulaz na naš najveći stadion je besplatan a klub iz Ljutice Bogdana sprema proslavu titule koja se već šest sezona čeka na "Marakani".

Ne propustite