Milijaš na predstavljanju: "Povratak u Zvezdu – pun pogodak!"

Autor: Miloš Marković
petak 31.08.2012.
15:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda danas je ozvaničila saradnju sa Nenadom Milijašem, dojučerašnjim fudbalerom engleskog Vulverhemptona koji se vratio na „Marakanu“.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan nakon eliminacije iz Evrope, u prostorijama kluba sa „Marakane“ upriličeno je zvanično predstavljanje novog pojačanja beogradskog kluba.

U pitanju je Nenad Milijaš koji je, kao što smo najavljivali, potpisao ugovor sa svojim klubom i tako ozvaničio povratak kući.

„Tri godine koliko sam proveo u Engleskoj će mi ostati u lepom sećanju. U prve dve sam više igrao, dok u prošloj nisam puno vremena proveo na terenu.“

„Dolazak u Zvezdu je za mene pun pogodak. Prošao sam kompletni pripremni period sa Vulvsima, osećam se spremnim i već na narednoj urakmici sa Radničkim biću na raspolaganju treneru Jankoviću. Poznajem dobro ekipu, smatram da možemo ove godine do titule, da ne mislim tako ne bih se ni vraćao.“, istakao je Milijaš.

Nova Zvezdina 'desetka' je potpisala ugovor na tri godine, svakako da je pojačanje koje ne treba posebno predstavljati, smatra Goran Vasilijević, predstavnik sportskog sektora kluba sa Marakane.

„Na radost navijača sve kockice su se poklopile i uspeli smo da vratimo našeg igrača sa kojim smo još na početku leta pričali o povratku. Nenada ne treba posebno predstavljati, uveren sam da će opravdati poverenje svih ljudi u klubu i da će dobrim igrama doprineti uspesima našeg kluba.“, rekao je Vasilijević.


Ne propustite