Milijaš: "Napadači da rasporede golove"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.10.2013.
22:16
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš poručio je da nema potrebe da se diže prevelika fama nakon ubedljive pobede nad Novim Pazarom kako se ne bi ponovio scenario od pre odlaska na pauzu u šampionatu a napadačima je poručio da malo bolje rasporede golove.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Milijaš postigao je 50. jubilarni gol u dresu Crvene zvezde na startu duela devetog kola JSL sa Novim Pazarom.

Nakon toga Zvezda je postigla još četiri pogotka i slavila sa 5:1 a kapiten je dan kasnije objasnio kako ubedljiva pobeda ne sme da zavara igrače jer su već jednom bili u poziciji da nakon "petarde" pretrpe poraz na gostovanju.

"Rano je da se i pomisli da smo krenuli uzlaznom putanjom jer smo pobedili i Spartak s 5:0, pa smo otišli na Banovo brdo i izgubili. Još vremena je potrebno, ušli smo u veoma važan period tokom kojeg nas čeka gostovanje u Nišu, pa Kup sa kragujevačkim Radničkim i derbi s Partizanom. Te utakmice odrediće mnogo toga" ističe Milijaš za "Novosti".

U trijumfu Crvene zvezde proradili su i napadači. Mrđa i Dauda postigli su po dva gola ali su od kapitena dobili "ukor" da malo bolje raspoređuju učinak.

"Čestitam im na golovima, ali bih više voleo da ih malo bolje 'rasporede', da daju na svakoj utakmici po jedan, a ne po dva ili tri na svakoj trećoj utakmici" jasan je kapiten Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije nalazi se na četvrtom mestu u ligi nakon devet odigranih kola a naredni prvenstveni meč igra u Nišu, protiv direktnog konkurenta za poziciju na tabeli.

Ne propustite