Milijaš: "Nesloga u Upravi traje predugo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.10.2013.
11:59
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš objasnio je da nesuglasice u Upravi kluba traju predugo i da to u velikoj meri utiče na igre ekipe. Iskusni vezista objasnio je da trener Stojanović nije kriv i dodao da će ekipa pokušati da na terenu dokaže d

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor gde će pokušati da se oporave od trećeg ovosezonskog poraza koji im je Čukarički naneo u nedelju.

"Otišli smo iz Beograda da bi se bolje pripremili i uigrali i da bi pobedili sledeću utakmicu jer je poslednji poraz jako loše uticao na nas" objašnjava Nenad Milijaš za "Sportski Žurnal".

Nakon osam odigranih kola Crvena zvezda zaostaje "samo" četiri boda za vodećim ekipama ali je mnogo veći problem od bodovnog zaostatka ono što se trenutno dešava u upravljačkoj strukturi kluba iz Ljutice Bogdana.

"Sve turbulencije se odražavaju na ekipu, sva ta neslaganja u Upravi dugo traju i utiču na našu igru. Ukoliko sve ovo donese dobro Crvenoj zvezdi biće dobro" iskren je kapiten crveno-belih.

Bivši vezista Vulverhemptona stao je u odbranu trenera Stojanovića objasnivši da Slovenac nije kriv za trenutne neuspehe.

"Što se tiče trenera Stojanovića, on ima poverenje igrača i sigurno nije kriv za sve ovo. Sve to oko novog trenera su novinarske priče. Zadovoljan sam radom trenera" poručuje Milijaš.

Crveno-beli će se na Zlatiboru zadržati do sredine naredne nedelje kada ih očekuje povratak u Beograd i priprema za duel sa Novim Pazarom na "Marakani".

Ne propustite